2019 Yılı Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Kadro Talepleri Hk.

Üniversitemize Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadroları için Cumhurbaşkanlığı tarafından tahsis edilen atama izninin 2019 yılı içerisinde kullanılmak üzere birimlere dağıtılması ile ilgili Rektörlüğümüzce çalışma başlatılmıştır.

Bu doğrultuda birimlere gönderilen yazı ve eklerine aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşılabilmektedir.

Formların doldurulması ile ilgili Akademik Tayin Şube Müdür Vekili Turgay DELİALİOĞLU'ndan (turgayd@bartin.edu.tr) ayrıntılı bilgi alınabilir.

Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadro talepleri ile ilgili yazımıza ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Araştırma Görevlisi Kadro Talep Formu için TIKLAYINIZ.

Ön Lisans Düzeyinde Eğitim Veren Birimler Öğretim Görevlisi Kadro Talep Formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Fakültelerde Öğretim Görevlisi İstihdamı Yapılabilecek Alanlara ulaşmak için TIKLAYINIZ.