2022 Yılı İdari Personel Naklen Tayin Başvuru Sonuçları

Değerli İdari Personelimiz;
Cumhurbaşkanlığı tarafından tahsis edilen atama izinleri ile iç ve dış paydaşlardan alınan görüşler doğruştusunda, 2022 yılında naklen tayin hakkı verilecek personel sayısı 7 (yedi) olarak belirlenmiştir.

Bu kapsamda, "Bartın Üniversitesi İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi" çerçevesinde alınan başvuruların değerlendirmesi sonucunda 2022 yılı naklen tayin değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

İlgili yönergenin 9 uncu maddesinin 7 nci fıkrası uyarınca değerlendirme sonuçlarına itiraz eden adaylar, başvurularını 28 Şubat 2022 tarihi mesai bitimine kadar doğrudan Personel Daire Başkanlığına yapabilirler.

*Puan eşitliği olan kişilerde ilgili Yönergenin 9 uncu maddesinin 5 inci fıkrasında yer alan; "Puan eşitliklerinde, sırasıyla üniversitede geçen hizmet süresine, diğer kamu kurum ve kuruluşlarında geçen hizmet süresine, eş durumu mazeret puanına, sağlık durumu mazeret puanına ve eğitim mazereti puanına öncelik verilir" hükmüne göre işlem yapılmıştır.