image/svg+xml
image/svg+xml

Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2020-01)

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bartın Meslek Yüksekokulu, Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Rektörlüğe bağlı birimlere alınacak Öğretim Görevlisi alım ilanı ön değerlendirme sonuçları aşağıdaki bağlantı adresleri üzerinden erişime açılmıştır.

Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınava girecek adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır. Bu duyuru tebligat mahiyetindedir. 

Duyurulur.



2020-01  İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kur’an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-02 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-03 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-04 Bartın Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Elektronik Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-05 Bartın Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Elektronik Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-06 Bartın Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-07 Bartın Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-08 Bartın Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-09 Bartın Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-10 Bartın Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Marina ve Yat İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi kadrosuna müracaat olmamıştır.

2020-11 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-12 Rektörlük Türk Dili Bölümü Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-13 Rektörlük Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-14 Rektörlük Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.