Öğretim Elemanı Alım İlanı Giriş Sınavı Sonuçları (2019-03)

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Bartın Meslek Yüksekokuluna alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarının giriş sınavı sonuçlarına aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşılabilmektedir.

Sonuç tablolarında ASIL olarak belirtilen adayların aşağıda istenilen belgelerle birlikte 27 Kasım 2019 tarihi mesai bitimine kadar şahsen veya posta yolu ile ilgili birimlere (atanmaya hak kazandığı birimlere) başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

İSTENİLEN BELGELER:

1- Öğretim Görevlisi Atama Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.
2- Araştırma Görevlisi Atama Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.
3- 6 adet vesikalık Fotoğraf (Son 6 ay İçerisinde çekilmiş)
4- Adli Sicil Kaydı (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.)
5- Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi(E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.)
6- Sağlık Kurulu Raporu (Heyet raporlarında görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair karar Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Hekimlerince verilmesi kaydıyla)

7-Mezuniyet Belgeleri (Ön Değerlendirme aşamasında e-devletten mezun belgesi ile müracaat edenler bu aşamada Aslı veya Islak İmzalı Onaylı Suretini teslim edeceklerdir.)
8-Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi), çalıştığı kurumdan alacakları onaylı Hizmet Belgesi (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.)

9-Lisansüstü Öğrenci Belgesi (Araştırma Görevlisi kadrosu için ön değerlendirme aşamasında e-devletten öğrenci belgesi ile müracaat edenler bu aşamada Aslı veya Islak İmzalı Onaylı Suretini teslim edeceklerdir.)

Adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

2019-016 Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Deneysel Psikoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı giriş sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-017 Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Sosyometri Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı giriş sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-018 Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Eskiçağ Tarihi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı giriş sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-019 İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kur'an-ı Kerimi Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı giriş sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-020 Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Yabancı Diller Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı giriş sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-021 Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Yabancı Diller Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı giriş sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-022 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı Öğretim Görevlisi alımı giriş sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-023 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı Öğretim Görevlisi alımı giriş sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-024 Bartın Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Marina ve Yat İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi alımı giriş sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.