Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2019-02)

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesine alınacak olan Araştırma Görevlisi kadrolarının ön değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşılabilmektedir.

Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Duyurulur.

(2019-011) Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

(2019-012) Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

(2019-013) Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

(2019-014) İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kelam ve İtikadı İslam Mezhepleri Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

(2019-015) İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Hadis Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.