Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2019-03)

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Bartın Meslek Yüksekokuluna alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarının ön değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşılabilmektedir.

Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.
Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Duyurulur.

2019-016 Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Deneysel Psikoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-017 Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Sosyometri Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-018 Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Eskiçağ Tarihi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-019 İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kur'an-ı Kerimi Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-020 Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Yabancı Diller Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-021 Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Yabancı Diller Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-022 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-023 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.
2019-024 Bartın Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Marina ve Yat İşletmeciliği Programı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.