Personel Hareketliliği ve İstatistikler Hakkında Tamim Yapıldı

Bilindiği üzere, Üniversitemizdeki güncel akademik/idari personel sayıları, açıktan/naklen atanan personel ile herhangi bir sebeple görevden ayrılan personele dair istatistikler muhtelif tarihlerde Başkanlığımızdan istenebilmektedir.

Bu kapsamda, gereksiz yazışmaları önlemek ve personel hareketliliğini Üniversitemiz birimleriyle paylaşmak amacıyla;

1-Her ay sonu itibarıyla birimlere ve unvanlara göre akademik/idari personel sayıları ile ilgili ay içerisinde atanan-ayrılan personel sayıları Başkanlığımızın web sayfasında yer alan "İstatistikler" menüsünden yayımlanmaya başlanmıştır.

2-Göreve başlayan ve görevden ayrılan tüm personel için Personel Daire Başkanlığı web sayfasında "Personel Hareketliliği" menüsü oluşturulmuştur. Bu kapsamda, yapılan tüm atamalar ile Üniversitemize hizmet etmiş ve herhangi bir sebeple görevden ayrılan personele dair bilgiler ilgili menüden paylaşılmaktadır.

Konuya dair birimlere gönderilen yazıya ulaşmak için TIKLAYINIZ.