Taşınır Mal Yönetimi ve Lojistik Yönetim Sistemi Konularında Hizmet İçi Eğitim

Üniversitemiz birimlerinin kullandığı Taşınır Mal Yönetim Sistemi, Lojistik Yönetim Sistemi ve Kamu Harcama ve Muhasebe Bilgi Sistemlerinin kullanımı, aksayan yönlerin giderilmesi, hataların önlenmesi, uygulamada birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla, 14 Şubat 2020 Cuma günü saat 10.00'da Ağdacı Konferans Salonunda ekteki eğitim programı doğrultusunda hizmet içi eğitim semineri düzenlenecektir.

Söz konusu eğitime, Taşınır Mal Yönetim Sistemi, Lojistik Yönetim Sistemi (LYS) ve Kamu Harcama ve Muhasebe Bilgi Sisteminin (KBS) kullanılmasıyla birimlerde görevlendirilen asıl ve yedek personel ile birlikte birim sorumluları (Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Sekreterleri, Şube Müdürleri, vb.) katılacaklardır.

Duyurulur.

Hizmet İçi Eğitim Programı onayı için TIKLAYINIZ.

Rektörlük Onayı için TIKLAYINIZ.