Hizmet İçi Eğitim İstişare Kurulu Online Bir Araya Geldi

"Bartın Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Yönergesi" kapsamında ilk kez uygulamaya koyduğumuz Hizmet içi Eğitim İstişare Kurulunun ilk toplantısı 24 Temmuz 2020 günü Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Said CEYHAN Başkanlığında yapıldı.

Daire Başkanları ve akademik birim sekreterlerinin katılımıyla telekonferans yöntemiyle yapılan toplantıda, 2020 yılının ilk altı ayında yapılan eğitimler, yılın son altı ayında yapılacak eğitimler ile 2021 yılında birimler tarafından verilmesi önerilen eğitimler üzerinde istişare yapıldı.

Gelen eğitim önerileri üzerinde yapılan müzakereler sonrası 2021 yılı için eğitimlerin öncelik, mevzuat ve kişisel gelişime yönelik olarak sınıflandırıldıktan sonra tekrar ele alınmasına karar verildi.

Toplantıda yapılan sunuma ulaşmak için TIKLAYINIZ.
  • Öğretim Elemanlarının Kullandığı Standart Formlara Dair Çizelge Hazırlandı

• Kurum İdari Kurul Toplantısı Yapıldı

• İzin Yönergesi Hakkında Çalışmalar Sürüyor

• Hizmet İçi Eğitim İstişare Kurulu Online Bir Araya Geldi