Mezun Bilgi Sistemlerine Yönelik Çalışma Yapıldı

Yükseköğretim kurumlarının mezun bilgi sistemlerinin tanıtımına yönelik akademik ve idari personelimize duyurulmak üzere muhtelif tarihlerde gelen yazılar Rektörlüğümüzce tüm birimlere eş zamanlı iletilmektedir.

Zaman kaybına sebebiyet vermemek ve yükseköğretim kurumlarının Mezun Bilgi Sistemlerinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla, üniversitelerin kayıtlarımızda bulunan mezun bilgi sistemlerine ait erişim linkleri Personel Daire Başkanlığının Hızlı Erişim Menüsünden yayımlanmış olup, ayrıca aşağıda liste halinde yer almaktadır.

Diğer taraftan, Rektörlüğümüze ilerleyen süreçte diğer yükseköğretim kurumlarından gelebilecek mezun bilgi sistemlerinin tanıtımına yönelik duyurular Personel Daire Başkanlığının web sayfasında yer alan menüden güncel bir şekilde paylaşılacaktır.

Mezun Bilgi Sistemlerine yönelik birimlere gönderilen yazıya ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Üniversitelerin mezun bilgi sistemlerine erişmek için TIKLAYINIZ.