Üniversitemiz personeline eğitimler verildi

Üniversitemizde görev yapan idari personele iletişim becerileri, protokol ve görgü kuralları ile ast üst ilişkileri konularında eğitimler verildi.

Üniversitemizde ‘Sürekli İyileşme’ hedefiyle düzenlenen ‘Hizmetiçi Eğitim Programı’ kapsamında idari personele eğitimler verildi.

Ağdacı Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimlerin ilk oturumunda Üniversitemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Mehmet Ceylan tarafından ‘İnsan ve İletişim’, ‘İletişim Süreci’, ‘İletişimin İşitsel ve Görsel Boyutu’, ‘Beden Dili’, “İletişimin Altın Anahtarı: Empati” ve “İnsan İlişkilerinin Temelleri: Güven ve Saygı” konularında bilgiler verildi.

Eğitimlerin ikinci oturumunda ise Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Bayburtlu tarafından “Protokol ve Görgü Kuralları” başlıklı bir konuşma yapılarak, ast üst ilişkilerinde dikkat edilmesi gererken hususlar aktarıldı.

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimler, karşılıklı soru ve cevaplarla son buldu.