image/svg+xml
image/svg+xml

2020 Yılı Birim Faaliyet Raporu Yayımlandı

Başkanlığımızın 2020 yılı birim faaliyet raporu 17 Mart 2006 tarih ve 26111 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerince hazırlanmıştır.
 
Üniversitemizin gelişmesi, öğrenci sayısının artması ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi amacıyla akademik birimlerin öğretim elemanı taleplerini ilgili mevzuat çerçevesinde maksimum seviyede karşılanmasına Başkanlığımızca büyük önem gösterilmektedir. Birimlerimizin akademik ve idari personel ihtiyaçlarını imkânlar dâhilinde çözüm odaklı bir yaklaşımla karşılanmasını sağlamak önceliklerimiz arasındadır. Hizmet anlayışımız işlemlerin etkin, süratli ve verimli şekilde yürütülmesini sağlamaktadır.
 
Faaliyet raporunda içerik olarak genel bilgiler, birimin teşkilat ve fiziki yapısı, kullanılan bilgi kaynakları, birimlerin kadro ve görev bazında akademik ve idari personel yapıları, personelin cinsiyet ve yaşlarına göre istatistiki bilgileri, birimimizin mali tabloları, teknolojik yapımız ve performans bilgileri gibi bilgilere yer verilmiştir. 
 
Bu faaliyet raporu hakkındaki eleştiri, istek ve önerileriniz bizlere güç katacaktır.
 
Personel Daire Başkanlığı 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun ilgililerce kullanımının faydalı olması temennisiyle bu çalışmada emeği geçen Şube Müdürü Ali DÖNMEZ, Şef Aslı TAŞKIN, Bilgisayar İşletmenleri Faruk SARIKAYA ve Fatih YILDIZ ile raporun hazırlanmasında bizlere olan desteklerinden dolayı Fakülte Sekreteri Bayram TURİDİ başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Faaliyet raporunun tamamına ulaşmak için TIKLAYINIZ.