Öğretim Elemanı Alım İlanı Nihai Değerlendirme Sonuçları (2020-01)

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Üniversitemiz birimlerine alınacak öğretim görevlisi kadrolarının giriş sınavı sonuçlarına aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşılabilmektedir.

Sonuç tablolarında ASIL olarak belirtilen adayların aşağıda istenilen belgelerle birlikte 11 Ağustos 2020 tarihi mesai bitimine kadar şahsen veya posta yolu ile ilgili birimlere (atanmaya hak kazandığı birimlere) başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

İSTENİLEN BELGELER:

1- Öğretim Görevlisi Atama Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.
2- 6 adet vesikalık Fotoğraf (Son 6 ay İçerisinde çekilmiş)
3- Adli Sicil Kaydı (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.)
4- Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi(E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.)
5- Sağlık Kurulu Raporu (Heyet raporlarında görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair karar Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Hekimlerince verilmesi kaydıyla)
6-Diplomalar (Ön Değerlendirme aşamasında e-devletten mezun belgesi ile müracaat edenler bu aşamada resmi kurumlarca ıslak imzalı/mühürlü onaylanmış diploma ya da e-devlet üzerinden alınmış karekodlu diploma teslim edeceklerdir.)
7-Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi), çalıştığı kurumdan alacakları onaylı Hizmet Belgesi (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.)

Adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

2020-01  İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kur’an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-02 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-03 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-04 Bartın Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Elektronik Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-05 Bartın Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Elektronik Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-06 Bartın Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-07 Bartın Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı Programı Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-08 Bartın Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-09 Bartın Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-11 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-12 Rektörlük Türk Dili Bölümü Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-14 Rektörlük Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlisi alımı nihai değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.