2020 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı İçin Çalışmalar Başlatıldı

Bilindiği üzere, 2019-2023 Stratejik Planında yer alan "Katılımcı Yönetim ve Organizasyon Yapısı ile Kurum Kültürünü Geliştirmek " amacı doğrultusunda belirlenen performans göstergeleri arasında "PG5.2.5. İdari personelin mesleki gelişimine yönelik yapılan faaliyet sayısı "2020 yılı için 23 olarak hedeflenmiştir. Bu amaç doğrultusunda; Rektörlüğümüz tarafından Üniversitemiz idari personelinin mesleki gelişimine yönelik öncelikle birimlerimi zin ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet içi eğitimlerin düzenlenmesi planlanmaktadır.

Bu kapsamda, biriminizce ihtiyaç duyulan ve gerçekleştirilmesi halinde idari personelin mesleki gelişimine katkı sağlayacağını değerlendirdiğiniz kurum içi veya kurum dışı kurumlarca gerçekleştirilebilecek hizmet içi eğitim konularının ekte yer alan forma uygun şekilde doldurularak en geç 14 Şubat 2020 tarihi mesai bitimine kadar aaydin@bartin.edu.tr adresine ve yazı ekinde Rektörlüğümüze gönderilmesi gerekmektedir.

Konuya dair yazımıza ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Önerilen ve talep edilen eğitimler listesi ile ilgili tabloya ulaşmak için TIKLAYINIZ