Başkanlığımızın 2020 Yılı İş Planı Yayımlandı

Üniversitemiz 2019-2023 Stratejik Planında yer alan “H.5.5 Kurum içinde kalite kültürü yaygınlaştırılacaktır.” hedefi çerçevesinde Planla, Uygula, Kontrol Et ve Önlem Al (PUKÖ) yönetim döngüsüne uygun olarak Başkanlığımıza bağlı Akademik Tayin Şube Müdürlüğü, İdari Tayin Şube Müdürlüğü, Personel ve Disiplin Şube Müdürlüğü ile Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğünün 2020 yılına ait İş Planları ekteki şekilde hazırlanmıştır.

Söz konusu planda aylar itibarıyla işlerin konusu, sorumluları, işin yapılacağı tarih aralıkları belirlenerek Başkanlığımız tarafından sunulan idari hizmetlerin niteliğinin arttırılması amaçlanmıştır. Yıl içerisinde gelişebilecek mevzuat değişiklikleri ve diğer işlemlere bağlı olarak güncelleme yapılabilecektir.

Başkanlık Oluru için TIKLAYINIZ.

Akademik Tayin Şube Müdürlüğünün 2020 yılına ait aylık iş planına ulaşmak için TIKLAYINIZ.
İdari Tayin Şube Müdürlüğünün 2020 yılına ait aylık iş planına ulaşmak için TIKLAYINIZ.
Personel ve Disiplin Şube Müdürlüğünün 2020 yılına ait aylık iş planına ulaşmak için TIKLAYINIZ.
Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğünün 2020 yılına ait aylık iş planına ulaşmak için TIKLAYINIZ.