Dört Memurumuzun Yemin Merasimi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Genel Sekreterlik biriminde görevli Bilgisayar İşletmeni Aydın ÖNGÜÇ, Sağlık Bilimleri Fakültesinde görevli Memur Dilek BÜTÜN, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında görevli Bilgisayar İşletmeni Dilek KUVVETLİOĞLU ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında görevli Kütüphaneci Arzu YAVUZ yeminlerini ederek asil memur olarak atamaları yapıldı.

Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Said CEYHAN, Personel Daire Başkanımız Turgay DELİALİOĞLU ile görevli daire amirleri ile idari personelin katıldığı tören, amir memur ilişkileri, iş yaşamında mutluluk, motivasyon gibi hususlar hakkında yapılan istişarelerle son buldu.

Personel Daire Başkanlığı olarak asil memur olarak atanan çalışanlarımızı tebrik ediyoruz.