Hassas Görevler Belirlendi

Başkanlığımız İç Kontrol ve Kalite çalışmaları kapsamında şube müdürlükleri düzeyinde hassas görevler belirlenmiştir.

Başkanlık Oluruna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Akademik Tayin Şube Müdürlüğü Hassas Görev Tespit Formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.
Akademik Tayin Şube Müdürlüğü Hassas Görev Envanterine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü Hassas Görev Tespit Formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.
Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü Hassas Görev Envanterine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

İdari Tayin Şube Müdürlüğü Hassas Görev Tespit Formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.
İdari Tayin Şube Müdürlüğü Hassas Görev Envanterine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Personel ve Disiplin Şube Müdürlüğü Hassas Görev Tespit Formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.
Personel ve Disiplin Şube Müdürlüğü Hassas Görev Envanterine ulaşmak için TIKLAYINIZ.
  • Üç Mesai Arkadaşımızın Yemin Merasimi Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi arasında protokol imzalandı

• Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Alımlarına Yönelik Kılavuz Hazırlandı

• YÖK Uzmanımız Üniversitemizi Ziyaret Etti