İdari Personel Ödül Yönergesinde Düzenleme

Personel Daire Başkanlığımız tarafından geçtiğimiz yıl uygulama konan "Bartın Üniversitesi İdari Personel Ödül Yönergesi"nde düzenleme yapıldı. Buna göre, Üniversitenin hizmet kalitesini arttırmaya yönelik proje ve faaliyetlerde takdire şayan katkı sağlayan personele ilgili birim amirinin gerekçeli teklifi, Ödül Komisyonun Kararı ve Rektörün onayı ile Teşekkür Belgesi verilebilecektir.

Ödüllendirme anlayışının genele yayılması ve idari personelin motivasyonun artması için önemli gördüğümüz bu düzenlemeye destek veren başta Sayın Rektörümüz ve Senato üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Yönergenin son haline ulaşmak için TIKLAYINIZ.
  • Üç Mesai Arkadaşımızın Yemin Merasimi Gerçekleştirildi

• Üniversitemiz ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi arasında protokol imzalandı

• Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Alımlarına Yönelik Kılavuz Hazırlandı

• YÖK Uzmanımız Üniversitemizi Ziyaret Etti