İdari Personel Ödüllendirme Töreni Gerçekleştirildi

Başkanlığımız tarafından idari insan kaynağının motivasyonun arttırılması ve başarının ödüllendirilmesi hedefiyle uygulamaya giren "Bartın Üniversitesi İdari Personel Ödül Yönergesi" kapsamında geçtiğimiz yıl yürütmüş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı üç personelimize Başarı Belgesi, üç personelimize ise Teşekkür Belgesi verildi.

Başarı Belgeleri Rektör Uzun tarafından verildi

Bireysel başvuruya dayalı olarak kurulan düzenleme sonrasında yapılan kanıt temelli değerlendirmeler sonucunda, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kadir ÇELİK, Yazı İşleri Şube Müdürü Recep MEMUS ve Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğünden İsa GÜNEŞLİ'ye belgeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun tarafından verildi.

Teşekkür Belgesi İlk Kez  Verildi

Ödüllendirme çalışmalarının  yaygınlaştırılması ve idari personelin iş motivasyonun arttırılması amacıyla yönergede düzenlemeye gidilerek görev yaptıkları birimlerde takdire şayan çalışmalarda bulunan Spor Bilimleri Fakültesi Fakülte Sekreteri Bayram TURİDİ, Eğitim Fakültesi Bilgisayar İşletmeni Songül KABATAŞ ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığından Teknisyen Yakup ÇETİN'e Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Rektör Uzun Tebrik Etti

Gösterdikleri başarılarından dolayı “Başarı Belgesi” ve "Teşekkür Belgesi" alan personeli tebrik eden Rektör Uzun, “İdari insan kaynağımızın başarılı çalışmalar yürütmesi üniversitemizin marka değerini  her geçen gün arttırmaktadır. Bu kapsamda, yürürlüğe koyduğumuz yönerge kapsamında bireysel başvuruya dayalı olarak kanıt temelli başvuru yapan idari personelimizin başarılarının taçlandırılmasını çok değerli buluyorum. Kendilerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının artmasını dilerim." dedi.