Ortak Akıl Buluşmaları Başladı

Bartın Üniversitesi Stratejik Planında yer alan hedefler doğrultusunda, Üniversitemiz idari insan kaynağının kurum aidiyetinin arttırılması ve iş motivasyonlarını yükseltmek amacıyla periyodik olarak Ortak Akıl Buluşmaları başlatıldı.
Bu kapsamda, Üniversitemiz birimlerine KPSS üzerinden 2009 yılında ilk kez atanan personelimizle Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Said CEYHAN'ın katılımlarıyla çevrim içi toplantı gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantıda, Üniversitemizin idari hizmetlerinin kalitesi, bugüne kadar yapılan çalışmalar, gelecek dönem hedef ve stratejileri görüşülerek, personelin görüş, öneri ve değerlendirmeleri alındı.

Ortak Akıl Buluşmaları yıl içerisinde periyodik olarak farklı grup personelimizle yapılmaya devam edilecek.
  • Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü Web Sayfamız Açıldı

• Eğitim İhtiyaç Analizi Yapıldı