Üniversitelerde Hizmet İçi Eğitim Uygulamaları Konuşuldu

Üniversitemiz koordinasyonunda 60 farklı üniversiteden 70’e yakın temsilcinin katıldığı istişare toplantısında “Üniversitelerde Hizmet İçi Eğitim Uygulamaları” konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Söz konusu toplantıda Üniversitemizde hizmet içi eğitim alanında bir yıldır gerçekleştirdiğimiz faaliyetler hakkında sunum gerçekleştirdik.

Söz konusu toplantıya teşrifleriyle bizleri onurlandıran Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinden Uzman Betül ORDU tarafından Uzaktan Eğitim Kapısı başta olmak üzere Ofisin projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Başta Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi yetkilileri olmak üzere katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen sunuma ulaşmak için TIKLAYINIZ.