Yönetim

Turgay DELİALİOĞLU

Personel Daire Başkanı

ÖZGEÇMİŞ

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ankara'da tamamladı. 2012 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdi.  2009 yılında üniversite öğrenimine devam etmekte iken Bartın Üniversitesine ortaöğretim düzeyinde Memur olarak atandı. Aynı birimde 2011 yılında Bilgisayar İşletmeni, 2014 yılında Şef ve 2019 yılında YÖK tarafından yapılan merkezi yazılı sınav ve akabindeki sözlü sınav sonrası görevde yükselme sınavıyla Şube Müdürü olarak atandı.

Personel Daire Başkanlığı görevine ise 06 Ocak 2020 günü itibarıyla asaleten atandı.

Ek görev olarak Rektörlük Özel Kalem Müdürlüğü, ÖYP Kurum Koordinatörlüğü Sekreteryası, Soruşturma Koordinasyon Bürosu, Mevzuat Komisyonu Başkanlığı Komisyon Üyesi, Kişisel Verileri Koruma İşlemleri Kurum Komisyonu Üyesi, Kalite Koordinatörlüğü Kurum İç Değerlendirme Takımı üyeliği görevlerine aktif olarak devam etmektedir.