Norm Kadro Sayısını Arttırma Kararları

Edebiyat Fakültesine bağlı Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı, Felsefe ve Çağdaş Türk Lehçeleri Bölümlerinin norm kadro sayılarının anabilim dalı sayılarının iki katına kadar artırılmasının uygun görüldüğüne dair Üniversite Yönetim Kurulu Kararı için TIKLAYINIZ.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine bağlı İktisat, İşletme ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümlerinin norm kadro sayılarının anabilim dalı sayılarının iki katına kadar artırılmasının uygun görüldüğüne dair Üniversite Yönetim Kurulu Kararı için TIKLAYINIZ.

İslami İlimler Fakültesinin norm kadro sayılarının anabilim dalı sayılarının iki katına kadar artırılmasının uygun görüldüğüne dair Üniversite Yönetim Kurulu Kararı için TIKLAYINIZ.

Mühendislik Fakültesine bağlı Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümlerinin norm kadro sayılarının anabilim dalı sayılarının iki katına kadar artırılmasının uygun görüldüğüne dair Üniversite Yönetim Kurulu Kararı için TIKLAYINIZ.

Bartın Orman Fakültesine bağlı Orman Mühendisliği Bölümünün norm kadro sayılarının anabilim dalı sayılarının iki katına kadar artırılmasının uygun görüldüğüne dair Üniversite Yönetim Kurulu Kararı için TIKLAYINIZ.